Silent Disco Breda

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Breda

Silent Disco huren in Breda? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Party zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL
Silent Disco huren pakket

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons gratis naar Breda!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Breda?

Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en telt inmiddels 180.000 inwoners. Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. Het was de hoofdstad van de Baronie van Breda, waaronder onder meer ook Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout behoorden.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen? Jazeker! En het mooie is dat het gratis is. Je krijgt er zelfs een PostNL retourlabel bij om het pakket terug te sturen.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn op meer dan 20 plekken in Breda op te halen bij een PostNL punt!

Silent Disco Breda Huren

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt ūüėČ

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
Silent Disco Breda organiseren

Waarom Breda?

Breda is beroemd om zijn prachtige gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Begijnhof en het Kasteel van Breda. De stad staat bekend om zijn gastvrije, met klinkers bestraatte binnenstad, een geweldige plek voor mensen die van shoppen houden. Tevens komen mensen die dol op lekker eten zijn hier ook prima aan hun trekken.

Wat kun je allemaal doen in Breda? De nieuwe uitgaanssensatie van dit moment is is natuurlijk Cue. Verder is het altijd fijn om even binnen te wippen bij feest café De Kapitein. Ook is het een must om eens een tof concert of evenement te bezoeken in de Graanbeurs. Wellicht is het een idee om hier ooit een Silent Party te organiseren. Huur je Silent Disco Box en ga aan de slag!

Zijn er ook leuke festivals in Breda? Jazeker! Wie van een festival houdt komt in Breda ook prima aan zijn trekken. Neem eens een kijkje op: Ploegendienst Festival, Duikboot Festival of Dreamvillage Festival

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
ūüí¨ we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?