Silent Disco Den Bosch

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Den Bosch

Silent Disco huren in Den Bosch? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Disco zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL iDEAL
Silent Disco huren pakket

Onze Silent Disco Koptelefoons worden ook in Den Bosch geleverd!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Den Bosch?

Den Bosch wordt ook wel de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant genoemd. Met inmiddels ruim 155.000 inwoners is het geen kleine stad meer te noemen. Nu horen we je denken. Wat zijn plekken waar ik echt geweest moet zijn? Borrel cafe Jij & Ik, Cafe Zomers & Zomers, P79 en de Verkadefabriek zijn leuke hotspots die je echt niet mas missen. Wellicht is het zelfs leuk om hier een Silent Disco te organiseren!

Silent Rave Den Bosch

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt 😉

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
Den Bosch Silent Disco

Waarom Den Bosch?

’s-Hertogenbosch, oftwel Den Bosch, is een prachtige stad met mooie oude monumenten en musea zoals het NoordBrabants Museum. Maar wat vindt je daar dan? Daar kan je onder meer werken van Vincent van Gogh bezichtigen. Ook is het de moeite waard om eens het Jheronimus Bosch Art Center  te bezoeken waar u alles te weten komt over de beroemdste inwoner van de stad: Jheronimus Bosch. Daarnaast biedt de historische binnenstad leuke winkeltjes en staat Den Bosch ook bekend om de gezellige terrassen, cafés en restaurants. Kortom Den Bosch is een aanrader voor een lang weekendje weg! Wat betreft festivals kom je prima aan je trekken en kan je bijvoorbeeld naar Smerrig Zomerweekender, Rauwkost Festival, De Coalitie, ZomerTheater & Paradijs van het Zuiden.

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?