Silent Disco Huren

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt ;)

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer

Specialist op het gebied van:

Silent-Disco-huren

Silent Disco Huren voor thuis, werk of school? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Wij leveren als enige in Nederland standaard de Bluetooth zenders zonder dat hier extra voor betaald hoeft te worden! Ook is verzending en retour sturen geheel gratis!

Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, teamuitje, kinderfeestje of festival. Ook kan Silent Disco sporten natuurlijk een optie zijn.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Party zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Waarom een Silent Disco huren?

Onze Prijzen:

Huur eenvoudig & snel en een Silent Disco via onderstaande tool.

Geen gedoe met offertes. Simpel te reserveren & te betalen met iDeal.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL
Silent Disco huren pakket

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons gratis!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe gaan we te werk?

Je kiest hoeveel koptelefoons je wilt en hoeveel kanalen (zenders) je wilt inzetten. Stel je wilt een laptop, iPad en smartphone gebruiken om 3 verschillende genres af te spelen. Dan kies je dus 3 zenders. Vervolgens kies je de datum en kan je de bestelling eenvoudig afronden door direct te betalen met iDEAL. Hierdoor behoort het aanvragen van een offerte en wachten op reactie tot het verleden.

Je kan er voor kiezen om het pakket op te halen bij ons in Boxtel of te laten bezorgen. 1-2 dagen voor de huurdatum ontvang je het pakket en de eerstvolgende dag stuur je het weer eenvoudig terug met het gratis meegeleverde retourlabel.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Amsterdam, Prinsenbeek en Rotterdam? Jazeker! We bezorgen in heel Nederland. En het mooie is dat het gratis is.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn op meer dan 3000 PostNL Punten op te halen!

Silent Disco Koptelefoons Huren
Silent Disco Huren

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?