Silent Disco huren

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
15
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

Silent Disco huren pakket

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Per zender een Iphone- & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL

Premium Silent Disco apparatuur!

Onze koptelefoons & zenders worden compleet met de juiste kabels geleverd!

Koptelefoons

De koptelefoons die wij verhuren zijn de welbekende lichtgevende, 3-kanaals koptelefoons die op vele festivals zoals Intents Festival, 7th Sunday Festival & Mysteryland te vinden zijn.

Ze geven licht in 3 kleuren waarmee de kanaalkeuze wordt aangegeven.

Op de koptelefoon kan het kanaal worden gekozen waarnaar je wilt luisteren. Afhankelijk van het aantal zenders dat is gehuurd, zijn er maximaal 3 kanalen beschikbaar.

Het volume kan door de gebruiker zelf worden bepaald dankzij de volumeknop op de koptelefoon. Afhankelijk van het volume gaat de koptelefoon ongeveer 8 tot 10 uren mee, daarna moet de koptelefoon worden opgeladen. Dit opladen duurt 3 uren wanneer de koptelefoon helemaal leeg is.

Zenders

Standaard wordt per gehuurd pakket 1 zender meegeleverd. Het is mogelijk om dit uit te breiden tot maximaal 3 zenders waardoor voor de koptelefoons 3 kanalen beschikbaar komen waarnaar geluisterd kan worden.

Zorg er voor dat aan iedere zender een geluidsapparaat wordt gekoppeld (bijvoorbeeld een draaitafel, mp3 speler, laptop, tablet, etc.). Bij iedere zender leveren wij 2 verschillende type audiokabels mee zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De zender heeft stroom nodig via een stopcontact. Het bereik om helder geluid naar de koptelefoons te sturen is 200 tot 500 meter. Door middel van de kanaalkeuze knop kan worden bepaald op welk kanaal de zender uitzendt. De koptelefoons kunnen op dit kanaal afstemmen. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Spread the word

Ervaringen

We hadden Silent Disco on Tour laten komen op onze bruiloft met 150 gasten. Ik kan het iedereen aanraden. Geen gedoe met geluidsoverlast en als je wil praten zet je de headphone gewoon af. De gasten vonden het geweldig!

Rico van Laarhoven, Klant
Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goededag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?