Silent Disco in Liempde

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco huren organiseren Liempde

Wij zijn specialist op het gebied van Silent Disco, ook wel bekend als Stille Disco. Bij ons kunt u terecht voor de huur of koop van Silent Disco apparatuur zoals koptelefoons en zenders. Ook kunt u bij ons het Silent Disco on Tour concept boeken.

Wat is een Silent Disco?

Wij leveren onze diensten uiteraard ook in Liempde!

Aangezien wij zelf gevestigd zitten in Boxtel bezorgen & halen wij de Silent Disco equipment gratis in Liempde!!

Koptelefoons en zenders huren

De koptelefoons die wij verhuren zijn de welbekende lichtgevende, 3-kanaals koptelefoons die op vele festivals zoals Intents Festival, 7th Sunday Festival & Mysteryland te vinden zijn. Ook hebben we diverse soorten zenders die voor verschillende doeleinden in te zetten zijn. Organiseer je eigen Silent Disco!

Totaal Concept

Silent Disco on Tour is ons concept die wij zelf op verschillende locaties in Nederland organiseren. Wij zorgen o.a. voor de apparatuur, promotie, personeel, aankleding en dj’s.

Wilt u dit concept boeken voor in uw horecazaak stuur ons dan even een berichtje op de contactenpagina.

Populair

 • Silent Disco koptelefoon

  Koptelefoon (lichtgevend)

  5.00 incl. btw
 • Silent Disco Zender

  Zender (netstroom)

  10.00 incl. btw
 • Silent Thuis Disco (vanaf 15 pers)

  Vanaf 87.00 Opties selecteren

Spread the word

Ervaringen

We hadden Silent Disco on Tour laten komen op onze bruiloft met 150 gasten. Ik kan het iedereen aanraden. Geen gedoe met geluidsoverlast en als je wil praten zet je de headphone gewoon af. De gasten vonden het geweldig!

Rico van Laarhoven, Klant

Silent Disco on Tour heeft bij ons een feest georganiseerd en het was top geregeld. De bezoekers vonden het top en omdat ze konden schakelen tussen 3 kanalen heeft niemand zich een minuut verveeld.

Samantha Jansen, Klant

We hadden nog nooit een Silent Disco bij ons in de discotheek gehad en het was een schot in de roos. De kanalen werden gehost door 3 lokale populaire concepten. De volgende editie is alweer vastgelegd!

John de Jong, Club Eigenaar
Organiseer een:

Silent Disco

Bij een Silent Disco oftwel Stille Disco, draaien er 1,2 of 3 DJ’s ieder hun eigen muziek zonder dat er een speaker in de ruimte te bekennen is. De bezoekers horen de muziek namelijk op hun koptelefoons en kunnen te allen tijden zelf bepalen naar welke DJ ze willen luisteren door eenvoudig te switchen van kanaal. De DJ’s draaien namelijk ieder op een eigen kanaal waarbij de muziek via speciale draadloze zenders naar de hoofdtelefoons wordt verstuurd. Doordat de hoofdtelefoon van kleur veranderd als je schakelt naar een ander kanaal kun je zien wie er wat heeft op staan en begrijp je dus ook waarom de een staat te twerken, de ander staat te headbangen en bij 3 DJ’s de rest knotsgek in een polonaise los gaat.

Silent Disco huren Waalwijk

Silent City Tour

Met de zenders op accu kunnen er ook stadsrondleidingen gegeven worden. Alle deelnemers hebben een hoofdtelefoon op en kunnen de stadsgids luid & duidelijk verstaan.

Er kunnen meerdere stadsgidsen meelopen die ieder in een andere taal hun verhaal doen. Op de koptelefoon kun je dan schakelen in welke taal je de rondleiding krijgt. Ideaal!

Silent Yoga

Silent Yoga of bootcamp op locatie, is niet anders dan de normale variant alleen hoor je de stem van de docent en eventuele muziek voor deelnemers door draadloze koptelefoons. Je zou er niet zo snel aan denken maar Silent Yoga is echt een ding aan het worden!. Een groot voordeel van Silent Yoga is dat je totaal bent afgeschermd van omgevingsgeluiden waardoor je niet afgeleid wordt en totaal op kan gaan in de les. Met de zender op accu bent u lekker mobiel.

Silent Yoga

Silent CongresĀ 

Draadloze koptelefoons zijn ideaal voor workshops, seminars of congressen. Je hoeft maar 1 ruimte te hebben en omdat elke bezoeker een eigen hoofdtelefoon heeft kan men kiezen naar welke spreker ze willen luisteren. Een voordeel van een Silent Seminar is dat het geluid overal even goed is en elke spreker goed te verstaan is.

Silent Seminar Conference
Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
šŸ’¬ we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?