Silent Disco Tilburg

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Tilburg

Silent Disco huren in Tilburg? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Party zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL
Silent Disco huren pakket

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons gratis naar Tilburg!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Tilburg?

Tilburg heeft ruim 222.000 inwoners, waarmee het de zevende gemeente van Nederland is. Tilburg maakt deel uit van stedelijk netwerk BrabantStad.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Oisterwijk, Berkelenschot en Udenhout? Jazeker! En het mooie is dat het gratis is. Je krijgt er zelfs een PostNL retourlabel bij om het pakket terug te sturen.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn op meer dan 18 plekken in Tilburg op te halen bij een PostNL punt!

Silent Disco Huren Tilburg

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt šŸ˜‰

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
Silent Disco Koptelefoons Huren

Waarom Tilburg?

TilburgĀ ligt in Midden-Brabant,Ā wat bekend staat als het Ć©chte gezellige Brabant. De regio waarin deze zevende grootste stad ligt, is erg in trek bij fietsers en wandelaars. Jaarlijks vindt hier de grootste kermis van de Benelux plaats: de TilburgseĀ Kermis.

Wat kun je allemaal doen in Tilburg? Allereerst kan je natuurlijk de mooiste concerten en evenementen bijwonen in 013. Verder is het altijd fijn om even binnen te wippen bij Club Smederij. Ook is het een must om eens een tof concert of voorstelling te bezoeken in de Schouwburg. Wellicht is het een idee om hier ooit een Silent Party te organiseren! Huur je Silent Disco Box en ga aan de slag!

Zijn er ook leuke festivals in Tilburg? Jazeker! Wie van een festival houdt komt in Tilburg ook prima aan zijn trekken. Neem eens een kijkje op: RoadburnĀ Festival, Daisy FestivalĀ of Woohah Festival.

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
šŸ’¬ we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?