Silent Disco Uden

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Uden

Silent Disco huren in Uden? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Disco zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL iDEAL
Silent Disco huren pakket

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons natuurlijk ook naar Uden!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Uden?

Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Uden gelegen aan de Peelrand in het oostelijke deel van de provincie Noord-Brabant. Naar inwonertal is Uden de 12e plaats van Noord-Brabant. Uit geschiedkundig oogpunt is Uden een vlek, maar gelet op het voorzieningenniveau, werkgelegenheid en de regiofunctie die het vervult wordt Uden ook wel beschouwd als een middelgrote stad.

Silent Party Uden

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt 😉

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
Uden Silent Disco

Waarom Uden?

Wat kun je allemaal doen in Uden? Je kunt een keer een bezoekje brengen aan de Molen van Jetten. Dat is een monument in Uden. Het is een zeldzame standerdmolen uit 1811. Wie oude gereedschappen leuk vindt is Plattelandsmuseum Duinhove een aanrader. In een oude boerderij uit 1867, waarvan het achterhuis in de oude staat hersteld is, stellen zij landbouwwerktuigen, karren en gereedschappen van vóór en na de tweede wereldoorlog tentoon. In een schuur staan paardenwerktuigen van na de tweede wereldoorlog opgesteld.

Zoek je liever de drukte op? Dan hebben we goed nieuws! Markant Uden is een prachtig theater waar erg leuke voorstellingen en feesten georganiseerd worden. Ook is De Pul een prachtige locatie om je favoriete artiesten te bewonderen. Wie van een festival houdt komt in Uden ook prima aan zijn trekken. Elk jaar vindt namelijk UDNZ plaats! UDNZ Festival wordt gehouden in het Bevrijdingspark. Deze locatie ligt centraal aan het busstation van Uden.

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?