FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij hebben hieronder de meestgestelde vragen verzameld en zo goed als mogelijk beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen stuur ons dan gerust een mail.

 1. WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG OM EEN SILENT DISCO TE ORGANISEREN?

  Het organiseren van een Silent Disco is heel erg eenvoudig. Kies het aantal koptelefoons en zenders en je bent good to go! Wat zijn zenders? Met een zender zend je simpelweg muziek naar de koptelefoons. Dus sluit bijvoorbeeld je telefoon aan op zender 1, je tablet op zender 2 en je laptop op zender 3. Dan kan iedereen met een koptelefoon d.m.v. een schakelaar op de koptelefoon kiezen naar welke muziekbron er geluisterd wordt. Je kan maximaal 3 zenders tegelijk gebruiken. Meer dan koptelefoons en zenders heb je niet nodig! De bekabeling zit er bij! Onze Silent Disco Thuis pakketten worden via PostNL of per koerier bezorgd. Ophalen bij ons in Boxtel is ook mogelijk. Bij het bestellen kies je zelf voor de verzendwijze van jouw voorkeur.

 2. HENZENS? GOES? IK WOON VER WEG, IS DAT EEN PROBLEEM?

  Een Silent Disco huren voor in Henzens of bijvoorbeeld Goes, voor ons maakt het niet uit! Wij leveren door heel Nederland!

 3. GEVEN DE KOPTELEFOONS LICHT?

  Ja! Rood, groen of blauw. Op de koptelefoon kun je zelf kiezen naar welk kanaal je luistert.

 4. KAN IK ALLES ZELF INSTALLEREN?

  Jazeker! Onze doe-het-zelf Silent Disco pakketten worden Plug & Play geleverd. Installatie is een fluitje van een cent met behulp van onze gebruikshandleiding. Zenders aansluiten, koptelefoons aan en klaar!

 5. PASSEN KINDEREN DE KOPTELEFOONS OOK?

  Jazeker, doordat de koptelefoons verstelbaar zijn past iedereen van klein tot groot de koptelefoons. Een Silent Kinder Disco is erg leuk om te organiseren op een kinderfeestje.

 6. KAN IK VOOR MEERDERE DAGEN HUREN?

  Absoluut, geef bij het opvragen van de offerte door voor hoeveel dagen je de Silent Disco apparatuur wilt huren dan maken we een totaalprijs voor alle dagen bij elkaar.

 7. WAT IS HET BEREIK EN ACCUDUUR VAN DE HOOFDTELEFOONS?

  De maximale afstand tussen de hoofdtelefoons en de zender is ongeveer 500 meter.
  Mits je accu volledig is opgeladen kun je ongeveer 10 uur op hoge kwaliteit streamen.

 8. WAT ZIJN DE KOSTEN ALS IK APPARATUUR KAPOT MAAK OF KWIJTRAAK?

  Als hurende partij ben je zelf verantwoordelijk voor het beheren van de hoofdtelefoons en zenders. Wanneer er een koptelefoon kapot gaat of kwijt raakt kost dit €43,50 per hoofdtelefoon, incl. btw. Voor een zender wordt €125,00 incl. btw in rekening gebracht. We geven je een manier van werken mee waardoor je het risico van kwijtraken minimaliseert.

 9. HOE SPEEL IK MUZIEK AF OP DE HOOFDTELEFOONS?

  Je hebt de mogelijkheid om per kanaal een dj-set aan te sluiten op de Koptelefoons.
  Ook heb je middels een minijack kabel de mogelijkheid een laptop of tablet aan te sluiten op de zenders. Zo kun je ook van andere mediabronnen als Spotify en iTunes gebruik maken.Silent Disco huren Waalwijk

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?