Silent Disco Rotterdam

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Rotterdam

Silent Disco huren in Rotterdam? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Party zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met een Silent Disco mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL
Silent Disco huren pakket

Verschillende pakketten:

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons gratis!

Silent Disco huren in Rotterdam was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Breda?

Rotterdam ligt in Zuid-Holland en is de grootste havenstad van Nederland. Daarnaast is de haven van Rotterdam zelfs het grootste haven- en industriecomplex van Europa. Rotterdam telt bijna 590.000 inwoners en is een fijne stad om een paar dagen heerlijk te vertoeven.

Naast leuke bezienswaardigheden en prachtige gebouwen kun je tevens heerlijk borrelen en eten in Rotterdam. Ook zijn er oneindig veel gezellige tentjes, wijnbarretjes en kroegen.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Rozenburg, Hoogvliet, Hoek van Holland en Pernis? Jazeker! En het mooie is dat het gratis is. Je krijgt er zelfs een PostNL retourlabel bij om het pakket terug te sturen.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn namelijk op meer dan 30 plekken in Rotterdam op te halen bij een PostNL punt! j

huur-silent-disco-in-rotterdam

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt 😉

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
silent-party-ogranisren-rotterdam

Waarom Rotterdam?

Je vraagt jezelf zeker af wat je allemaal kunt doen in Rotterdam? Niet alleen is het fantastisch om een keer de Euromast te bezoeken maar ook de Kubuswoningen is een bezoekje waard. Verder kun je heerlijk eten in 1 van de lekkere keukens bij de Markthal.

Wellicht is het een idee om hier ooit een Silent Party te organiseren. Huur je Silent Disco Box en ga aan de slag!

Zijn er ook leuke festivals in Rotterdam? Jazeker! Wie van een festival houdt komt in Rotterdam ook prima aan zijn trekken. Neem eens een kijkje op: Toffler Festival, Kingsland Festival Rotterdam, Triangle Festival en Crazy Sexy Cool Festival.

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?