Silent Disco Amsterdam

Organiseer je eigen Silent Disco in:

Silent Disco Amsterdam

Silent Disco huren in Amsterdam? Wij zeggen doen! Huur bij ons de welbekende Silent Disco koptelefoons met rood, groene & blauwe ledverlichting. Ook hebben wij zowel zenders op netstroom als de bluetooth zenders op accu in ons assortiment.

Je vraagt je zeker af wat nu de voordelen van zo’n Silent Party zijn? Nou allereerst hebben de buren geen last meer van bonkende basgeluiden. En als klap op de vuurpijl is het met onze Silent Disco Box mogelijk om tot wel 3 verschillende muziekstijlen tegelijkertijd af te spelen in dezelfde ruimte. Zo is er voor ieder wat wils!

Wat is een Silent Disco?

Onze Prijzen:

Boek nu snel en makkelijk een Silent Disco via onderstaande tool.

Goed om te weten:

  • Geen Borg
  • Gratis verzending (heen & terug)
  • Kosteloos annuleren, 100% geld terug
  • Gratis Iphone & USB-C stekker inbegrepen
  • Koptelefoons zijn 100% opgeladen voor 10 uur plezier
  • Vanaf 2 dagen huur worden er opladers bijgeleverd
  • Reserveer en betaal direct met iDEAL
Silent Disco huren pakket

Pakket Samenstellen

5
Min: 5
12
Per zender kan je 1 apparaat, zoals bijv. een telefoon of laptop aansluiten. Wil je naar 3 kanalen kunnen luisteren dan heb je 3 zenders nodig!
Morgen of vandaag met spoed huren? Stuur ons dan een whatsapp bericht! Indien een datum niet te selecteren is dan zijn we op die datum volgeboekt.
De koptelefoons gaan 10 uur mee. Vanaf 2 gebruiksdagen worden er opladers meegeleverd. Op zoek naar iets anders? Vraag een offerte aan.

Subtotaal
Korting
Totaal (gratis verzending/ophalen)

Ontvangstdatum

Selecteer datum

Retourdatum*

Selecteer datum

*indien de retourdatum een zondag betreft dan mag het pakket ook de eerstvolgende werkdag teruggestuurd worden.

Wij verzenden onze Silent Disco Koptelefoons gratis naar Amsterdam!

Silent Disco huren was nog nooit zo eenvoudig.

Waarom een Silent Disco organiseren in Amsterdam?

Zoals de meeste weten is de gemeente Amsterdam de grootste gemeente van Nederland en telt de stad bijna 900.000 inwoners. De stad ligt in de provincie Noord-Holland.

Amsterdam groeide in de loop der jaren uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden van onze planeet. Een toestroom van buitenlanders van heel de wereld zorgde er voor dat de stad enorm werd uitgebreid.

Bezorgt Silent Disco Nederland ook in Amstelveen, Almere en Diemen? Jazeker! En het mooie is dat het gratis is. Je krijgt er zelfs een PostNL retourlabel bij om het pakket terug te sturen.

Geen zin om thuis op de pakketbezorger te wachten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze Silent Disco pakketten zijn op meer dan 40 plekken in Amsterdam op te halen bij een PostNL punt!

Silent Rave Amsterdam

De voordelen:

We zeiden het al eerder. Nooit meer klagende buren als jij en je besties een keer een feestje organiseren. Die dreunende bassen die eerder tot 3 straten verder te horen waren behoren nu echt tot het verleden. Ten tweede is het super leuk om zelf te bepalen naar welk kanaal je luistert. Kortom ervaar het een keer zelf en ontdek de magie van Silent Disco door er zelf een te organiseren! Maar zijn er ook nadelen? Het enige nadeel die we kunnen bedenken is dat je met een Silent Disco het risico loopt dat iedereen kan horen hoe vals je eigenlijk echt zingt šŸ˜‰

Maar dat geldt gelukkig niet voor iedereen!

Meer
Silent Disco Koptelefoons Amsterdam

Waarom Amsterdam?

Amsterdam staat bekend om haar prachtige gebouwen, zoals Paleis op de Dam, Paradiso en De Melkweg. De stad staat bekend om haar drukbezochte binnenstad, de toeristische trekpleister en een geweldige plek voor mensen die van shoppen houden. Ook komen mensen die van lekker eten houden hier niks te kort. Zo kun je heerlijk eten in 1 van de restaurantjes op de Zeedijk.

Wat kun je allemaal doen in Amsterdam?

Bezienswaardigheden en attracties in AmsterdamĀ zijn hetĀ Rijksmuseum, hetĀ Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum.

Ook is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij het Concertgebouw, dierentuinĀ Artis enĀ de Wallen. De stad telt tweeĀ universiteitenĀ en meerdereĀ hogescholen.

Zijn er ook leuke festivals in Amsterdam? Jazeker! Wie van een festival houdt komt in Amsterdam ook prima aan zijn trekken. Neem eens een kijkje op: Amsterdam Open Air, DGTL Festival of Amsterdam Dance Event.

Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
šŸ’¬ we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?