Silent Disco Koptelefoons

Wij hebben de welbekende lichtgevende 3-kanaals koptelefoons in ons assortiment die op vele festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross & Lowlands te vinden zijn.

Hoofdtelefoon (lichtgevend)

  • Draadloze 3-kanaals stereo hoofdtelefoon
  • Gehele oorschelp veranderd van kleur bij wisseling van kanaal
  • Zit comfortabel: soft-earpads
  • Grootte van hoofdband verstelbaar
  • Regelbaar volume per hoofdtelefoon via een draaiknop aan de oorschelp.
  • Koptelefoon is opvouwbaar
  • Werkt minimaal 8 uur op een volle batterij
  • Minimaal 400 meter bereik van de DJ
  • LET OP: vergeet niet om ook een ZENDER aan het winkelmandje toe te voegen. Je kan 1,2 of 3 zenders tegelijk gebruiken. Per kanaal heb je 1 zender nodig!
  • Liever een Silent Disco kopen?

5.00 incl. btw

Waarvoor Silent Disco Koptelefoons huren?

Silent Disco

Bij een Silent Disco oftwel Stille Disco, draaien er 1,2 of 3 DJ’s ieder hun eigen muziek zonder dat er een speaker in de ruimte te bekennen is. De bezoekers horen de muziek namelijk op hun koptelefoons en kunnen te allen tijden zelf bepalen naar welke DJ ze willen luisteren door eenvoudig te switchen van kanaal. De DJ’s draaien namelijk ieder op een eigen kanaal waarbij de muziek via speciale draadloze zenders naar de hoofdtelefoons wordt verstuurd. Doordat de hoofdtelefoon van kleur veranderd als je schakelt naar een ander kanaal kun je zien wie er wat heeft op staan en begrijp je dus ook waarom de een staat te twerken, de ander staat te headbangen en bij 3 DJ’s de rest knotsgek in een polonaise los gaat.

Silent Disco huren Waalwijk

Silent City Tour

Met de zenders op accu kunnen er ook stadsrondleidingen gegeven worden. Alle deelnemers hebben een hoofdtelefoon op en kunnen de stadsgids luid & duidelijk verstaan.

Er kunnen meerdere stadsgidsen meelopen die ieder in een andere taal hun verhaal doen. Op de koptelefoon kun je dan schakelen in welke taal je de rondleiding krijgt. Ideaal!

Silent Yoga

Silent Yoga of bootcamp op locatie, is niet anders dan de normale variant alleen hoor je de stem van de docent en eventuele muziek voor deelnemers door draadloze koptelefoons. Je zou er niet zo snel aan denken maar Silent Yoga is echt een ding aan het worden!. Een groot voordeel van Silent Yoga is dat je totaal bent afgeschermd van omgevingsgeluiden waardoor je niet afgeleid wordt en totaal op kan gaan in de les. Met de zender op accu bent u lekker mobiel.

Silent Yoga

Silent Congres 

Draadloze koptelefoons zijn ideaal voor workshops, seminars of congressen. Je hoeft maar 1 ruimte te hebben en omdat elke bezoeker een eigen hoofdtelefoon heeft kan men kiezen naar welke spreker ze willen luisteren. Een voordeel van een Silent Seminar is dat het geluid overal even goed is en elke spreker goed te verstaan is.

Silent Seminar Conference
Boxtel, NL
Silent Disco Nederland
info@desilentdisco.nl
WhatsApp openen
💬 we zijn online!
Goedendag! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Kunnen we je ergens mee helpen?